2024.05.05.
CímlapCivilekHírekHírlap

Szekeres Barnabás közalkalmazott köszöntése

Az önkormányzatnál foglalkoztatott Szekeres Barnabás közalkalmazott mezőőrként látta el munkáját. Közel 25 évig dolgozott ebben a szakmában. Januárban érte el az öregségi nyugdíjra jogosító életkort és felmentési idejét töltötte, július 20-tól pedig már hivatalosan nyugdíjassá vált.

A Szolnok Megyei Tanács Gyógyszertári Központnál gépkocsi kísérőként dolgozott 5 évet, majd a Tiszatáj Mezőgazdasági Szövetkezetnél, és annak jogutódjánál az Agromiklós Kft-nél töltött el 21 évet.

A természet szeretete és az erdők, mezők védelme mindvégig meghatározta munkáját és életét, így a mezőőrség megalakulása óta szolgálta a közösséget. 1998 szeptemberétől kezdett el dolgozni az önkormányzatnál, mint mezőőr.

Lenyűgöző elhivatottsággal és lelkesedéssel végezte feladatát, mindig a legnagyobb odafigyeléssel és gondossággal járta be a rábízott területet.

Sajnálatos módon 2002-től felfedezték szívbetegségét, műtéten is átesett. Állapota szerencsére annyira feljavult, hogy munkáját betegsége ellenére is jól el tudta látni.

Kollégáival kiváló kapcsolatot ápolt a munkahelyén és a magánéletben is. Munkatársai mindig tudták, hogy számíthatnak rá, megbízhatnak szakértelmében és tapasztalataiban. Másokkal szemben nagyon tisztelettudó és segítőkész volt. Aktívan részt vett a mezőőrség állományába kerülő új kollégák betanításában segítve őket a hely- és személyismeret megszerzésében.

Nyugdíjba vonulása és 25 éves jubilálása alkalmából Markót Imre polgármester és dr. Ecseki Ildikó aljegyző köszöntötte.

Ezúton gratulálunk és hosszú, egészségben gazdag, boldog nyugdíjas éveket kívánunk.

Pap Nikolett

forrás: Törökszentmiklósi Hírlap 2023/16-17.

Szóljon hozzá!