2024.04.18.
Szentmiklós Szépe 2023

SZENTMIKLÓS SZÉPE SZÉPSÉGVERSENY Versenyszabályzat

A)                 A          „SZENTMIKLÓS          SZÉPE”            elnevezésű      szépségversenyre       (továbbiakban:

Szépségverseny) minden 16-34 életév közötti hölgy benevezhet, aki elfogadja a Versenyszabályzatot, és a verseny napjáig betölti 16. életévét.

B)                 A Szépségversenyen való indulás jogát a versenyző a versenyre való jelentkezéssel szerzi meg. A jelentkezéshez a Jelentkezési lap kitöltése szükséges, 2 db fénykép mellékelésével (1 db egész alakos és 1 db portré felvétel). A szervező fenntartja a jogot a jelentkezés visszautasítására, amelyről a versenyzőt hivatalosan tájékoztatja.

Jelentkezési határidő: 2023. június 18.  

A jelentkezés abban az esetben érvényes, amennyiben a jelentkező a nevezési határidő lejárta előtt benyújtja hiánytalanul kitöltött Jelentkezési lapját a fotómellékletekkel együtt.

Nevezési díj: 2.000 Ft

C)         A Szépségversenyben az vehet részt, aki:

  érvényes nevezéssel rendelkezik;

  16 – 34 életév közötti;

  a szépségverseny szervezője által, a verseny szervezése, lebonyolítása körébe tartozó, kiadott utasításokat megtartja, a verseny munkatársaival együttműködik;  – a verseny szervezőjének, munkatársainak nem közeli hozzátartozója. D) A szépségverseny menete:

Jelentkezési határidő: 2023. június 18.

Elődöntő: 2023. június 25. 10.00 óra

Döntő: 2023. július 8.  16.00 óra

A Facebook közönségszavazás időpontja: 2023. június 29. – július 7. között

E)                 A Szépségversenyen induló versenyzők a verseny ideje alatt a rendező, és a verseny lebonyolításában részt vevő munkatársak utasításai szerint kötelesek megjelenni és viselkedni. A szépségverseny rendezője tiszteletben tartja és védi a versenyzők személyhez fűződő jogait a verseny egésze alatt. A versenynek nem képezi részét semmilyen akt vagy félakt jellegű feladat teljesítése.

F)                  A Szépségversenyről, a rendező engedélyével harmadik személyek fénykép illetve hang-, és filmfelvételt készíthetnek. A versenyen való indulással a versenyző tudomásul veszi, és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy róla, a rendező engedélyével harmadik személy fénykép illetve hang-, és filmfelvételt készítsen. A versenyző hozzájárul ahhoz, hogy a modellversenyen készült fénykép illetve hang-, filmfelvételt a rendező saját üzleti tevékenysége körében, a szépségverseny reklámozása, népszerűsítése céljából felhasználja, értékesítse, többszörözze, abból saját belátása szerint további felvételt készítsen. 

 

A rendező kötelezettséget vállal, hogy a fénykép illetve hang-, és filmfelvételeket az azon szereplő személyek méltóságának, jó hírnevének megőrzésével használja, illetve hasznosítja. 

G)  A versenyző tudomásul veszi, hogy köteles, a rendező által megadott versenyhelyszínen, a megadott időpontban megjelenni, és a verseny programján részt venni. A versenyprogramba kifejezetten beletartoznak az arra való felkészítések, fotózások, valamint a verseny sikeres rendezése körébe tartozó egyéb elfoglaltságok. Az elődöntő során min. 10 lány kerül kiválasztásra. A verseny döntőjében az indulók nappali/utcai viselet, népviselet, fürdőruha és alkalmi/elegáns öltözetben vonul a zsűri elé. A legmagasabb pontszámot elérő induló lesz a verseny I. helyezettje, azaz győztese. A szépségverseny díjazásáról a szentmiklosonline.hu oldalon tájékozódhat. A legtöbb pontot elért 2. és 3. helyezettek Szentmiklós Szépe Udvarhölgyei lesznek. 

A programokról való tájékoztatás a rendező feladata, aki vállalja, hogy legalább 3 nappal a versenyt megelőzően azokról a versenyző részére a megfelelő tájékoztatást megadja. Megfelelő tájékoztatásnak minősül a verseny programjának közzététele e-mail küldés útján. 

A rendező rögzíti, hogy a döntőbe jutott versenyzők számára, felkészítést tart. A felkészítésen való részvétel kötelező feltétele a döntőben való részvételnek. A versenyző, aki a felkésztésen nem vesz részt, a döntőben nem jogosult indulni. A felkészítő az elődöntő és a döntő napja. 

H)  Díjazás: Az 1. helyezett egy helyi keramikus művész által készített emléktárgyat kap, valamint FLOW Hotel & Konferencia**** Wellnes Hotel wellnes hétvége 2 nap/2fő félpanzióval. Az Udvarhölgyek: Támogatók által felajánlott értékes nyereményekben részesülnek.

A színpadról senki nem távozik üres kézzel. A virágcsokor mellett kozmetikai ajándékcsomagot, és számos különdíjat vehetnek át, ill. meglepetés ajándékok is kiosztásra kerülnek. 

 

Részletekért érdeklődjön a következő telefonszámok egyikén: 06-30/323-14-61  

További infók:

Kapcsolódó tartalmak

2. Szentmiklós Szépe Szépségverseny

2022 után 2023-ban másodjára választották meg Szentmiklós Szépét. A megmérettetés döntőjében, a Szentmiklósi Napok főnapjának délutánján a Klein-Lábassy Kultúrkúria udvarán

Keressük „Szentmiklós Szépét”!

Írd be Magad a Szentmiklós Szépe Szépségverseny történelmébe, és koronázd meg a 2023-as éved!

SZENTMIKLÓS SZÉPE SZÉPSÉGVERSENY Versenyszabályzat

A)                 A          „SZENTMIKLÓS          SZÉPE”            elnevezésű      szépségversenyre       (továbbiakban: Szépségverseny) minden 16-34 életév közötti hölgy benevezhet, aki

Újra keressük Szentmiklós Szépét

Újra keressük Szentmiklós Szépét Nevezési határidő: 2023. június 18.(vasárnap) éjfélig Elődöntő: június 25. (vasárnap) 10.00 óra, helyszín: Klein-Lábassy Kultúrkúria Döntő:

Szóljon hozzá!