2024.04.25.
CímlapHírekProgram ajánló

Patchwork kiállítás nyílik Törökszentmiklóson

Folton-folt „Négy évszak” patchwork kiállítás

📍2023.04.01. 15.00 h

Az Ipolyi Közművelődési Központ /IKK/ Markóczy Félix Kiállítótermében lázas munka folyik, készülnek a szombati kiállítás megnyitójára.

📍A „Folton-Folt” Patchwork klub az intézmény saját csoportja, akikre nagyon büszkék.Április 1 – től 8 hölgy munkáját tekinthetjük meg , egészen 2023. május 7-ig. Ráadásul a foltvarró klub tagjai a kiállítás ideje alatt, minden héten, szerdán 14:00 – 16:00 óra között foglalkozásaikat a kiállítóteremen fogják megtartani, ahová szeretettel várják az érdeklődőket!

A csoport igazi baráti társaság, akik nem csak kéthetente gyűlnek össze az IKK – ban. Ők rendszeresen találkoznak egymással, szakmai napokra, kiállításokra és a nyári foltvarrás táborba járnak, vagy egymásnál is összegyűlnek.

A megnyitót Várhelyi Diána fogja színesíteni zongorajátékával, valamint Dávid Bianka, a Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Kölcsey Ferenc Általános Iskola 2/b osztályos tanulója. Ő Gárdonyi Géza – Cicafuttatás című meséjét fogja elmondani. Bianka ezzel a mesével a városi mesemondóversenyen 2. helyezést ért el.

Szóljon hozzá!