2024.03.29.
CímlapHírekProgram ajánlóVárosi rendezvények

Új időpontban a Töröki Szárnyas Fesztivál

Séfek, szakácsok, konyhatündérek, profik, kezdők, azaz minden fakanál forgató jelentkezését várja Törökszentmiklós gasztronómiai találkozója, a Töröki Szárnyas Fesztivál. Idén már VIII. alkalommal szervezi a város mindazoknak, akik szeretnek főzni, és azoknak is, akik csak enni. Az esemény fő támogatója idén is a MARNEVALL Zrt.

Az elmúlt évek tapasztalata alapján lesz minden. Kardélre hányt, grillrácson, sparheltben sült szárnyasok, bográcsban főtt kakaspörköltek, udvari kapirgálók nyeles combjának javából készült finomságok. De bármit lehet főzni, hiszen nem kell, hogy szárnya legyen, bégethet, röföghet, tátoghat, sőt lehet vega is! Semmi nincs kizárva.

Ami azonban fontos változás, hogy az augusztusi időpontról elmozdult a fesztivál napja. Most 2023. május 27 – én lesz megtartva, de továbbra is a Törökszentmiklós Városi Strandfürdő területén. Ez azt is jelenti, hogy gyermeknap alkalmából több ingyenes játékkal, kikapcsolódási lehetőséggel, szórakoztató zenés programokkal, és meglepetéssel várja a családokat is a rendezvény.

A főzőcsapatok május közepéig jelentkezhetnek, legyen szó családok, barátok, kisebb-nagyobb cégek csoportjáról, a lehetőség mindenki számára nyitott. A jelentkezési lapok, és a versenykiírás elérhető a fesztivál hivatalos Facebook oldalán: Töröki Szárnyas Fesztivál.

Szóljon hozzá!