2024.04.28.
CímlapCivilekHírek

Szent Iván éji futás, avagy ez az éjszaka nem alvásra való!

Idén már 2. alkalommal szervezi meg az Alföld Challenge csapata a Szent Iván éji futásukat. Tavaly közel 200 fő csatlakozott hozzájuk – gyerekek, felnőttek egyaránt – és vettek részt egy igazi örömfutáson. És milyen is lenne ez a varázslatos, mágikus éjszaka tűzugrás nélkül? Ezen nem kell gondolkoznunk, mert idén is lesz! A Kossuth téren lesz a gyülekező 20.00 órától, a futás 20.30 – kor indul. A terek szerint mintegy 1 km hosszú távot fognak kijelölni a szervezők, amit mindenki annyiszor teljesít, ahányszor akar. A kicsiknek lehet futóbiciklivel, rollerrel is megtenni, a lényeg, hogy a 12 év alatti gyerkőc szülői felügyeletet igényel!

Az Alföld Challenge valódi csapat, és több éve szervezik a város amatőrsportolóinak kisebb – nagyobb rendezvényeit. Együtt gondolkoznak, és szabadidőjüket „áldozzák fel” a mi örömünk, egészségünk, jókedvünk, érdekében. Ők úgy fogalmazták meg, hogy „ehhez a „munkához” kell egyfajta elhivatottság, egy fajta elkötelezettség a városunk, és az itt élő emberek felé, hiszen motivációink abból is fakadnak, hogy mindig valami újat, valami jót, valami olyat csináljunk, ahol a felnőttek, gyerekek, és családok is jól érzik magukat.”

Főképp sport rendezvényekben gondolkodnak, mivel csapatuk minden tagjához közel áll a sport. Van olyan közülük, akik rendszeresen vesznek részt különböző futásokon, hobbi futóknak titulálják magukat, van, aki a kézilabdát szereti, és van, akit a zenés, csoportos foglalkozások érdekelnek a leginkább. De a mozgás, a mozgás adta öröm átadása mindannyijuknak ugyanolyan fontos.

Csatlakozzunk hozzájuk résztvevőkként, most június 24 – én a Szent Iván éji futáson!

Szóljon hozzá!