2024.03.29.
CímlapHírek

Összesen hat „Jó ügy” mellé állt oda a CLAAS

„Jó ügy támogatás”- a CLAAS Hungária Kft. dolgozói ismét szavaztak a helyi civil- és sportszervezetek támogatásáról

Idén már 7. alkalommal adta át a Claas Hungária Kft, ünnepélyes, ugyanakkor nagyon barátságos, és családias hangulatban iparűzési adója 1%-át egy “jó ügy” érdekében. A döntést pedig ismét dolgozóikra bízta a cég vezetése, így 3 civil szervezet, és 3 sport egyesület kapott támogatást. Ezzel a lehetőséggel minden gazdasági társaság élhet, de ebben a formában, személyesen, ünnepélyes keretek között találkozva az érintett szervezetek képviselőivel, csak a Claas Hungaria Kft. valósítja meg Törökszentmiklóson. A társadalmi felelősségvállalás ilyen formája tehát egyedülálló városunkban.

A CLAAS Hungária Kft. több mint 25 éve meghatározó szerepet tölt be Törökszentmiklós és a térség gazdasági életében. A cég nemrég elnyerte „Az év vállalkozása” címet 2021-es gazdasági teljesítményéért. Továbbra is a TOP 10 vállalat között helyezkedik el a megyei rangsorban. A gazdasági tevékenysége mellett pedig kiemelt figyelmet fordít a munkavállalók és családtagjaik egészségének megőrzésére. Ehhez különböző szabadidős tevékenységeket, programokat szerveznek, együttműködve az önkormányzattal, és a civilekkel.

A munkavállalóik szavazatán múlik minden

Az idei „Jó ügy támogatás” kampányuk során közel 30 helyi civil- és sportszervezet közül választhattak a dolgozók szavazással, így döntve el, hogy a cég kiket, és mekkora mértékben támogasson az iparűzési adó 1 % – ból. A szavazás biztosítja, hogy olyan szervezetek kapják meg a támogatást, akik dolgozóik, illetve családtagjaik számára fontosak, kiemelt értékkel bírnak.

Andreas Szakácsi ügyvezető köszöntőjében hangsúlyozta: “Jó érzés számunkra, hogy ebben a nehéz időszakban is tudjuk támogatni Önöket, akik nemcsak Törökszentmiklós város, de a dolgozók életében is fontos szerepet játszanak.”

“A programunk ezért is különösen egyedi, mert nálunk a dolgozók döntenek arról, hogy melyik szervezet részére ajánljuk fel az adó 1 %-át. Idei évben a kollégák 86%-a tette le voksát az önszerveződő egyesületek, szervezetek mellett.” – emelte ki Szenn Gábor ügyvezető.

A szavazatok alapján az idei évben az alábbi szervezetek részesültek a támogatásból:

Civil szervezetek:

Törökszentmiklósi Mentőalapítvány

Magyar Vöröskereszt Törökszentmiklós

Óvodák Egyesülete

Sportszervezetek:

CLAAS Hungária VTSK

Törökszentmiklósi Székács Kézilabda Egyesület

Törökszentmiklósi Football Club

Szóljon hozzá!