2024.04.26.
CímlapHírekSport

Edzőmeccsekkel készül a Törökszentmiklósi FC

Egy vereség, és egy döntetlen az első két edzőmeccs végeredménye a Törökszentmiklósi FC felnőtt csapatánál – derül ki az egyesület oldalán olvasható beszámolóból. Jelenleg még tart a felkészülési időszak. Február 3. hétvégéjén rajtol el a Jász-Nagykun – Szolnok Vármegyei I. osztályú labdarúgóbajnokság tavaszi szezonja. Az őszi fordulók után csapatunk 30 ponttal a tabella 3. helyén áll.

Két rendkívül erős, baráti csapattal játszott edzőmeccset a Törökszentmiklósi FC. Nem véletlenül. A szakmai stáb mindig azt kéri a vezetőségtől, hogy minél erősebb ellenfelekkel mérkőzzenek meg, hogy a gyorsabb játékot szokják meg a fiatalok.

Január 24 – én a Szolnoki Máv legénységével mérték össze tudásukat focistáink a tiszaligeti műfüves pályán. A helyiek néhány rutinos játékostól eltekintve fiatal labdarugókkal álltak fel. Az első játékrészben kétszer is vezetett a TFC, de az egyenlítő gólokra nem sokat kellett várni. Így fordultak a csapatok a második félidőre. Ekkor ismét a miklósi legénység szerzett előnyt, amit a mérkőzés 60. percéig tartani is tudtak. Ekkor azonban a MÁV egy játékosa kivételével mindenkit lecserélt, és az utolsó 20 percben a fáradó vendégek kapujába hatszor is betalált.

Szolnoki MÁV–Törökszentmiklós 8–3 (2–2)

Január 28 – án szintén idegenben, és műfüves pályán játszotta következő edzőmeccsét a Törökszentmiklós. A baráti ellenfél ezúttal a Pest vármegyei I. osztályú Pilis LK volt. Csapatunk már 2-0 – ra is vezetett ellenük, de a végeredmény döntetlen lett.

Pilis LK – Törökszentmiklósi FC 3-3

Megállapítható, hogy a 6-8 hiányzó játékos ellenére a fiatalok nagyszerűen helytálltak a magasabban jegyzett ellenfelek ellen is. Nagy iramot, gyors játékot hozott mindkét mérkőzés, így nagyon jól szolgálta a csapat felkészülését – összegezte a meccsen látottakat a szakmai stáb.

Kép forrása: http://torokszentmiklosifoci.hu/new/
Szóljon hozzá!