2024.04.29.
CímlapHírek

Elkezdődött az útfelújítás a Szent István utcában

A város önkormányzata komoly lépéseket tesz a közlekedés biztonságának és a lakók kényelmének érdekében. A Képviselő-testület tavaly októberi ülésén határozott arról, hogy négy lakóutcában teljes körű útfelújítást végez. Az egyik fő célpont a Szent István utca, amelynek Széchenyi és Deák Ferenc utcák közötti szakasza évek óta rendkívül balesetveszélyes volt, főleg az 2005-ös szennyvízberuházás következtében.

A Kivitelező ma reggel megkezdte a munkát a tervezett útfelújítási projekt keretében. Az előkészítő munkálatokkal indultak, és hamarosan az utcában lakók és az arra közlekedők is látványos változásokat fognak észrevenni. A város másik három fontos lakóutcájában, a Báthory, Szent László és Győrffy utcákban is hamarosan hasonló munkálatok indulnak.

A projekt teljes ideje alatt minden ott lakó és arra közlekedő türelmét és megértését kéri az önkormányzat. Az útfelújítás nemcsak a közlekedés biztonságát fogja javítani, hanem a város képét is díszíteni fogja, hozzájárulva a lakók és az ide látogatók kényelméhez és elégedettségéhez.

Szóljon hozzá!