2024.04.25.
SportVárosi Média

Továbbjutott a Kupában a Törökszentmiklósi FC

A JNSZ Megyei Kupa 4. fordulójában csatlakozott csapatunk ehhez a megmérettetéshez, a sorsolás Mezőtúrt hozta ellenfélül, ráadásul idegenben.

Már az első miklósi helyzetből gólt szereztünk: Ladányi Dániel 2 védő mellett ment el, majd jobbal a hosszú sarokba gurított, 1-0. A 11. percben Lucza Tamás lövését védte a hazai kapus. Percekkel később újabb lehetőség: Buru Zoltán harcolt meg a labdáért, Ladányihoz továbbított, aki az ívelés mellett döntött, de pontatlan volt. A 17. percben egy jó labdakihozatal után Poczai Ronald indította Burut, aki kihasználta a lehetőséget és növelte a miklósi gólok számát, 0-2. A 26. percben a korábban miklósi színekben játszó Debreczeni Milán szépíthetett volna, elpuskázta. A 29. percben újra Poczai indít, ezúttal Ladányit, aki szorongatott helyzetből tüzelt, Tőke szögletre ütötte a labdát. 0-2 a félidő.

A második félidőre visszaesett a játék minősége, a hazaiak előtt is adódtak ugyn helyzetek, de végül egyik oldalon sem született több gól. Az összecsapás továbbjutója a Törökszentmiklósi FC.

Szóljon hozzá!