2024.04.19.
CímlapSportVárosi Média

Döntetlen Szajolban

A megyei I.osztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójában Szajolban igyekezett feledtetni a Mezőtúr elleni vereséget a Törökszentmiklósi FC.

Sok párharc jellemezte az összecsapást, sokat volt a mezőnyben a labda, a kapusok egyik oldalon sem lettek igazán megdolgoztatva. Kevés támadás ért véget kaput eltaláló lövéssel. A 32. percben Rab ívelése után Gusztafik zavartalanul fejelhetett, de nem adta fel a leckét Harisnak. A 36. percben Buru lövése után a keresztlécen csattant a labda. Ugyan közelebb volt a TFC a vezetés megszerzéséhez, de 0-0-nál mentek szünetre a csapatok.

A második félidőben is sok kontaktot láthattunk, de megérkeztek a gólok is. A 54. percben a szajoli 16-os vonalánál a miklósiak dobhattak, de a házigazdák portásához került a labda. Haris kirúgása után Polónyi szerezte meg a labdát a baloldalon, előbb helyzeti előnybe került Bábával szemben, majd a némileg tétovázó Kiss Zalán mellett a hosszú sarokba gurított; 1-0. 10. perccel később Törökszentmiklós rúghatott szögletet, Kiss Csaba hátragurította a labdát, majd Buru Zoltán jól eltalált lövéssel nagyjából 20 méterről bődületes góllal egyenlített; 1-1.

Az utolsó percekben mindkét oldalon születhetett volna gól, de végül döntetlennel zárult a megyei rangadó.

A 20. foduló további eredményei:
Mezőtúr – Cserkeszőlő 2-0
Tiszaföldvár – Martfű 2-2
Kunszentmárton – Jászfényszaru 1-4
Jánoshida – Kisújszállás 0-3
Jászárokszállás – Tószeg 1-2
Rákóczifalva – Kunhegyes 2-1

A tabella eleje változatlan, Martfű vezet 52 ponttal, a második helyen a 49 pontos Tiszaföldvár áll, a Törökszentmiklósi FC a harmadik 36 ponttal.

Szóljon hozzá!