2024.04.25.
CímlapHírekProgram ajánló

Újra Csemete Klub a bölcsiben

A törökszentmiklósi bölcsi ismét útjára indítja nagy sikerű HÉTVÉGI CSEMETE KLUBját!

Az első Csemete klub 2023. március 05. (vasárnap) 09 -11 óra között lesz megtartva, melynek háziasszonyai: Mező Annamária és Fekete – Gyulai Anikó kisgyermeknevelők lesznek.

Szeretettel várják ELSŐDLEGESEN AZOKAT A CSALÁDOKAT, AKIK BÖLCSŐDEI FELVÉTELRE JELNTKEZNEK A 2023/2024 NEVELÉSI ÉVRE. /A beiratkozásról is hamarosan tájékoztatjuk olvasóinkat./ Várják a Gyesen, Gyeden lévő anyukákat is kisgyermekeikkel, akik szeretnék, ha a gyermekeik megtapasztalnák a közösség nyújtotta pozitív színes élményeket.

Az együtt játszó gyerekek megtapasztalhatják az elfogadás, az alkalmazkodás élményét – emelte ki Dancza Istvánné intézményvezető. Hozzátette, a játékot irányító kisgyermeknevelőtől pedig új ismeretekre tehetnek szert. A Csemete klub lehetőséget teremt arra is, hogy szülő és gyermeke kedvező körülmények között játszhasson együtt, a gyermekek barátkozhassanak egymással, a szülők beszélgethessenek egymással, kicserélhessék tapasztalataikat, a szülők tanácsot, segítséget kérjenek a kisgyermeknevelőtől. Klubszerű foglalkozások keretében beszélgethessenek a kisgyermeknevelés-gondozás, az egészséges életmód, étkeztetés, területének szakembereivel. A szabad játéktevékenységet, a kreativitást elősegítő foglalkozásokkal teszik változatosabbá (festés, ragasztás, gyurmázás, ünnepekre való felkészülés stb.). Zenés, mondókás délelőttöket is szerveznek, aminek a gyermekek és szüleik is cselekvő részesei. A bábozás sem marad ki a programból.

A klub foglakozás előnyei a gyermekek számára: – közösséget biztosít, – kedvükre játszhatnak velük, egykorú társaikkal; – élményeket, társas kapcsolatokat szerezhetnek; Előnyei a szülők számára: – “kimozdulási” lehetőséget biztosít; – tapasztalatot cserélhet más szülővel; – szakember tanácsát kérheti gondozási-nevelési kérdésekben; – megfigyelheti, hogyan viselkedik gyermeke közösségben.

Előzetes bejelentkezés szükséges. Elérhetőségeink: bolcsode.tmiklos@gmail.com Telefon: 56/390-251 20/777-8503

Szóljon hozzá!