2024.04.26.
SportVárosi Média

Egy gól döntött

Megkezdte Megyei I. osztályú szereplését a Törökszentmiklósi FC-VETERINER felnőtt csapata. Első mérkőzésén, hazai pályán népes közönség előtt a JVSE-Rosenberger csapatát fogadta Gergely Mátyás gárdája.

Az elejétől kezdve aktívabb volt a miklósi csapat, jóval többet is birtokolták a labdát. A 12. percben Lucza Tamás még csak tesztelte a vendégek kapusát, Farkas fogta a 25 méterről leadott lövését, de 4 perccel később már megszerezte a vezetést a nyáron igazolt játékos: 30 méterről tüzelt, a labda éppen az árokszállási kapus előtt megpattanva jutott a hálóba. 1-0. A 25. percben Poczai próbálkozása elkerülte a kaput. 1-0-nál cseréltek térfelet a csapatok. 

A második félidőben sem dúskálhattak a nézők a helyzetekben, de a TFC dominált ebben a játékrészben is. Az 50. percben újra Lucza veszélyeztetett, ezúttal közelebbről, a 16-os vonaláról próbált gólt szerezni, de védett a vendégek hálóőre. A 60. percben Héder baloldali beadása után ismét Farkas kapus akadályozta meg, hogy Földi fejelhessen. A 63. percben Kóródi próbálkozott, de a kapufát találta telibe. A 70. percben eleredt az eső, ami rányomta bélyegét a meccsre, eddig is kevés helyzetet láthattunk, ez a végéig méginkább igaz volt. Végeredmény Törökszentmiklósi FC-VETERINER – Jászárokszállási VSE-Rosenberger Lucza 16. percben szerzett góljával 1-0. Győzelemmel rajtolt a TFC.

Szóljon hozzá!