2024.04.28.
CímlapHírek

Családi vakáció

A Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő is készül a nyárra. Ők azonban nem csak lélekben, hanem a strandot, és a kempinget is szeretnék formába hozni, mire indul a szezon. Így 2023. április 17-től 2023. április 28-ig a strand karbantartás miatt zárva tart. Hogy mi is történik ez idő alatt, arról hamarosan tájékoztatjuk olvasóinkat.

Amit viszont már tudunk, hogy a kempingben is újítást terveznek, méghozzá rendhagyó módon. Szeretnék a faházakat díszíteni, és igazi családias, barátságos hangulatot varázsolni a hozzánk érkező nyaralóknak. De hogy mi kerüljön a faházak oldalára, azt az általános iskolásokra bízzák. Éppen ezért rajzpályázatot hirdettek „Családi vakáció” címmel, két korcsoportban. Külön díjazzák az alsós, és külön a felsős diákok pályamunkáit.

A rajzok A/4 – es méretben, szabadon választott technikával készíthetők, azaz bármit lehet használni. Az első helyezettek két napot tölthetnek el családjukkal a Törökszentmiklósi Strandon, a második, és harmadik legjobb rajzokat készítő gyerekek pedig egy napra lesznek a strand vendégei, természetesen családjukkal együtt.

Beküldési határidő 2023. április 27.

A rajzokat a Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő pénztárában lehet leadni személyesen, vagy postai úton: Törökszentmiklós Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. 5200 Törökszentmiklós, Puskás Ferenc út 12. Bővebb információ Máriási Judttól kérhető a 0630/244-3665 – ös telefonszámon. Az eredményhirdetést április 30 – án tartják.

Szóljon hozzá!