2024.05.05.
CímlapSportVárosi Média

Törökszentmiklósi FC – Zsinórban az ötödik bajnoki győzelem

A 25. bajnoki fordulóban Jánoshida csapata érkezett a Puskás Ferenc útra. Ősszel, idegenben 3-2-re nyertek Gergely Mátyás játékosai.

Már a 4. percben kecsegtető miklósi lehetőség: Buru Zoltán hozta fel a labdát a baloldalon, a 16-osról kapuralövés, de nem volt benne elég erő. A 14. percben Bojtok Tamás lágyan ívelt a kapu előterébe, a jó ritmusban érkező Farkas István a kapu fölé fejelt. Két perccel később Ladányi Dániel vállalkozott lövésre 20 méterről, a vendégkapus védett. A 30. percben a Jánoshida 16-osán belülre koncentrálódott a figyelem, Bába Tibor elesett, de néma maradt a síp. Az ide-oda pattogó labdát Ladányi Dániel rúgta a kapuba; 1-0. Félidő is ennyi.

A 60. percben Kiss Zalánnak kellett védenie, a kipattanót Rimóczi a kapu fölé lőtte. A 61. percben a vendégek hálóőre szabálytalankodott Buru Zoltánnal, 11-es. Lucza Tamás nem tudta értékesíteni a büntetőt. A 75. percben Mózer István ellen szabálytalankodtak a büntetőterületen belül, ez is 11-es. Gusztafik Péter belőtte, így 2-0. A hátralévő időben Puporka Milán és Farkas előtt is adódott gólszerzési lehetőség, de több találat nem született.

Szóljon hozzá!