2024.05.01.
CímlapSportVárosi Média

Tószeg elvitte a pontokat

A Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában Tószeg csapata érkezett a Puskás Ferenc útra. A vendégek 5 nyeretlen mérkőzés után jöttek Törökszentmiklósra, Gergely Mátyás csapata 2 vereséggel a háta mögött futott ki a gyepre.

Alig egy perc telt el a vendéggól előtt: a pálya középső harmadából – szinte ártalmatlan távolságból – végeztek el szabadrúgást a tószegiek, Boldizsár a hosszú oldalról Császár kapus felett a halóba fejelt; 0-1. Hidegzuhany. Meddő fölényben voltak Héderék, igazi helyzetet csak alig sikerült kiharcolni, kapura csak esetlegesen jelentettek veszélyt, akkor is pontatlanul. A 42. percben 6 méterről melléfejelt Farkas, nem sokkal később Poczai 21 méterről leadott lövése elkerülte a kaput. A félidő végén megismétlődött az első perc eseménye: szinte ugyanonnan, újra szabadrúgá a vendégeknek, a hosszún újra Boldizsár fejel, a labda ezúttal is beszállt a miklósi kapuba; 0-2. Térfélcsere. A második félidőre sem sikerült megújulnia a TFC-nek, a legnagyobb lehetőség talán az 58. percben adódott, amikor egy félmagas szöglet után a kapu előteréből nem sikerült a hálóba gyötörni a labdát. Héder szabadrúgása a 60. percben csak alig ment fölé. Hármat is cserélt Gergely Mátyás a 62. percben, de a beszállók sem tudták visszavezetni a meccsbe társaikat. A 91. percben Aranyos gólja a kegyelemdöfést jelentette. Törökszentmiklós – Tószeg 0-3. Zsinórban a 3. vereségét szenvedte el csapatunk.

A tabellán való helyezésünk nem változott, de az előttünk álló csapatok mindegyike nyert, így nőtt a hátrány hozzájuk képest. A 20. fordulóban Kunszentmárton következik idegenben, ők hat vereség után fogadják a Törökszentmiklósi FC-t.

Szóljon hozzá!