2024.05.06.
CímlapÖnkormányzatVárosi Média

Napirend után

Törökszentmiklós Város Képviselő-testülete ülését tartott február utolsó napján, ahol számos fontos napirendi pontot vitattak meg. Napirendként szerepelt a városi óvodák beiratkozásának kérdése, amely kapcsán az elmúlt évek gyakorlatát folytatták, ugyanakkor kisebb módosításokra is sor került. A strandfürdő és kemping díjtételei is a napirenden szerepeltek, ahol minimális emelés történt az idei évben.

A testület tárgyalta továbbá a városi rendezvények finanszírozásának kérdését, ahol az árváltozások miatt szükségessé , hogy fenntartható maradjon a rendezvények színvonala. Emellett áttekintették a 2023-as és 2024-es költségvetéseket, és megvitatták a város fejlesztési terveit is.

Az uniós pályázatok mellett a helyi beruházások is kiemelt figyelmet kaptak, például a közúti fejlesztések és a közművek modernizálása. A polgármester beszélt az önkormányzati támogatásokról is, melyekkel továbbra is támogatják a sportegyesületeket, civil szervezeteket és más közösségi kezdeményezéseket.

A testületi ülésen döntések születtek a surjányi postaszolgáltatás átszervezéséről is. A testületi ülésen további döntéseket hoztak , mint például a Család- és Gyermekjóléti Központ adománykezeléséről.

Az élő közvetítés itt tekinthető meg:

Szóljon hozzá!