2024.06.18.
CímlapHírek

INDULHAT A FÖLDVÁRI ÉS A VÁSÁRHELYI PÁL ÚT EGY_EGY SZAKASZÁNAK A FELÚJÍTÁSA

A TOP Plusz-1.2.3-21 Belterületi közutak fejlesztése c. felhívásra benyújtott pályázattal az Önkormányzat 250 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült 2022. december 14-én. A pályázatban a Vásárhelyi Pál út Táncsics út és Ady Endre utca közötti szakaszának, és a hozzá kapcsolód parkolóknak a felújítása; valamint a Földvári út Dózsa György út és az iparvágány vasúti átjáró közötti szakaszának a felújítása van tervezve.

Lezárult a kivitelező kiválasztására irányuló közbeszerzés, a nyertes kivitelezőkkel a napokban megtörténik a szerződéskötés, így a tavasz folyamán a kivitelezés megvalósulhat. Jó hír, hogy a nyertes ajánlatok összesen nettó 36 millió forinttal alacsonyabbak voltak, mint a rendelkezésre álló összeg, így az eredetileg tervezetthez képest a felújítás többlet műszaki tartalommal valósulhat majd meg.

A Földvári út felújítását a Békésút Kft. nyerte 49.552.180+ÁFA összeggel, a Vásárhelyi Pál út felújítását pedig a Méter Mélyépítő Kft. 89.300.000+ÁFA összegben. -olvasható Markót Imre facebook oldalán

Szóljon hozzá!