2024.05.06.
CímlapSportVárosi Média

A 7. bajnokin is győzött a Törökszentmiklósi FC

A Vármegyei I. osztályú labdarúgóbajnokság 7. fordulójában Cserekszőlő csapata vendégeskedett Törökszentmiklóson.

A találkozó kezdőrúgását a 75. születésnapját ünneplő Nagy Kálmán végezte el, aki egykor a Törökszentmiklósi SE ügyvezető elnöki pozícióját töltötte be. Ezúton is boldog születésnapot és jó egészséget kívánunk!

Taktikusan, türelmesen, fegyelmezetten kezdte a meccset a Törökszentmiklósi FC, mindőssze 9 perc eltetével ez gólban is megmutatkozott. Ladányi Dániel a 16-os előteréből Luczához paszolt, aki az 5-ös sarkáról visszaadta Ladányinak, ő pedig a hálóba irányította a labdát; 1-0. A 18. percben a vendégek szabadrúgását Kiss Zalán hatástalanította. A 20. percben távoli lövésekkel próbálkozott a hazai csapat, előbb Lucza lőtt mellé, majd Kóródi fölé. A 29. percben Bojtok ívelt Ágostonhoz, aki középről próbálkozott kapuralövéssel, de a vendégek kapusa védte, majd a kipattanóra lecsapó Ladányi sem tudott túljárni a hálóőr eszén. A 32. percben Ladányi balról a hosszú sarkot célozta meg, de megint hárít a cserkei kapus, viszont a kipattanót Lucza Tamás belőtte; 2-0. A 45. percben Lucza végezhetett el szabadrúgást, befért volna a balalsóba, ha kapus nincs a ott. Félidőben 2-0.

  1. perc: Bojtok beadása jó, Ladányi fölött elszállt a labda, Farkas pedig a kapu mellé fejelt. A 67. percben Vona jobbról az alapvonal közeléből adott be, Ladányi és a kapu előtt elment keresztbe, Farkas elvétette, de a hosszú oldalon Héder Attilának pont így lett jó, meg is szerezte a harmadik gólt; 3-0. 77. percben Bojtok egy magas labdát egyből a kapu elé tett, érkezett Ladányi aki újabb gólt lőtt; 4-0. A 89. percben Vona végezte el gyorsan a szabadrúgást, hátraadta Gusztafiknak, kapta is vissza, kicselezte a kapust, és az üres kapuba passzolt; 5-0.

Mivel Mezőtúr vereséget szenvedett, így már csak a TFC 100%-os, ezzel Gergely Mátyás csapata átvette a vezetést a tabellán. A második helyen Tiszaföldvár, a harmadikon Mezőtúr várja a folytatást.
Mivel Mezőtúr vereséget szenvedett, így már csak a TFC 100%-os, ezzel Gergely Mátyás csapata átvette a vezetést a tabellán. A második helyen Tiszaföldvár, a harmadikon Mezőtúr várja a folytatást.

Szóljon hozzá!