2024.05.05.
CímlapCivilek

Már Törökszentmiklóson is elérhető a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió kedvezményes, kétfogásos nyugdíjas ebédje

Az államilag támogatott ebéd jelentősen megkönnyíti a nyugdíjasok mindennapjait, hiszen lehetővé teszi az idősek számára a változatos táplálkozást anélkül, hogy a tűzhelyüket be kellene kapcsolniuk. 2022-ben 8000 ellátottunknak 1.800.000 adag ételt főztünk. Ez az óriási szám is bizonyítja, hogy milyen fontos az Önök számára, hogy változatos és finom ebéd kerüljön az asztalukra. Éppen ezért is elengedhetetlen az önellenőrzés, hiszen immár 8 éve biztosítunk szociális étkeztetést 4 vármegyében, 63 településen, több ezer nyugdíjasnak. Így 2023 első felében (ahogy 2022-ben is) elégedettségmérést végeztünk az ellátottjaink körében, mely során 1000 főt kérdeztünk meg.

A kétfogásos, finom ebéd „receptje”

Szakácsaink kizárólag hazai alapanyagokból főznek és készítik el Önöknek a nyugdíjas ebédjüket. Ellátottjaink 84%-a értékelte jóra és kiválóra 2022-ben ételeink minőségét, 2023-ban ez a szám már elérte a 91%-ot. Az ételadagok mennyiségének megítélésre is kíváncsiak voltunk és idén azt a visszajelzést kaptuk, hogy a válaszadók 96%-a (tavaly 94%-a) számára ideális mennyiségűek a fogásaink.

Változatos táplálkozás nyugdíjasként

A változatos étrend az idősek számára roppant megterhelő, hiszen a napi ebéd elkészítéséhez több órás konyhai jelenlét szükséges, valamint az ezt megelőző bevásárlással együtt járó cipekedés is kimerítő. A felmérésünk során éppen ezért rákérdeztünk arra is, hogy az ellátottjaink mennyire tartják változatosnak az étlapunkat. 2023-ban már a válaszadók 95%-a elégedett az ételeink sokszínűségével, 2022-ben ez az arány 88% volt.   

Gördülékeny ügyintézés, pontos házhozszállítás

A megkérdezettek 97%-a tájékoztatásunk minőségét kiválóra értékelte. Arra a kérdésre pedig, hogy mennyire elégedettek a kiszállításunkkal, a válaszadók 94%-a adott szintén nagyszerű értékelést. Az idősek életiviteléhez igazodunk, így a kétfogásos ebédet házhozszállítjuk, valamint a teljes ügyintézés is a kapcsolatfelvételtől egészen a szerződéskötésig az otthonuk kényelmében zajlik. Szolgálatásunk igénybevételéhez az ellátottjainknak nem kell kimozdulniuk.

Köszönet a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében elő nyugdíjas ellátottjainknak

Köszönjük, hogy ilyen sokan bekapcsolódtak, megtiszteltek a válaszaikkal és a bizalmukkal, hiszen minden visszajelzés fontos számunkra.  Ezeket az információkat és a javaslatokat felhasználva a későbbiekben is folyamatosan azon fogunk dolgozni, hogy Önök az ebédünkkel igazán elégedettek legyenek.

Csatlakozzon Ön is a több ezer elégedett nyugdíjas ellátottunkhoz és rendeljen házhozszállítással kedvezményes, kétfogásos, finom ebédet (leves+főétel)! Önnek csupán változatos étlapunkról kell választania. További információkért hívja ingyenesen a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió zöld számát: 06 80 900 368, vagy tekintse meg a rendelés menetét a btesz.hu/etlap-b honlapon.

Válasszon jövő heti étlapunkról, majd hívjon minket:

09.18. HÉTFŐ

A: Paradicsomleves – Vegyes sertéspörkölt tarhonya

B: Sárgaborsó-krémleves – Rakott karfiol

09.19. KEDD

A: Csontleves – Bakonyi csirketokány főtt tészta

B: Köménymagleves – Rántott halfilé burgonyapüré

09.20. SZERDA

A: Kertészleves – Sült tarjaszelet sárgaborsófőzelék

B: Meggyleves – Bácskai rizseshús

09.21. CSÜTÖRTÖK

A: Fokhagymakrémleves – Óvári sertésszelet párolt rizs

B: Sertésraguleves – Almás béles

09.22. PÉNTEK

A: Brokkolikrémleves – Pirított sertésmáj főtt burgonya

B: Lebbencsleves – Sült virsli kapros tökfőzelék

Szóljon hozzá!