2024.07.27.
Hírlap

Annus Péterné 25 éves jubileuma

A közösségért való munkálkodást, a közszolgálati hűséget a magyar állam jubileumi jutalommal ismeri el. Annus Péterné a Polgármesteri Hivatal közfoglalkoztatási ügyintézője a közszolgálatban eltöltött 25 éves jubileuma alkalmából részesült elismerésben.

A középiskolai érettségit a Bercsényi Miklós Gimnáziumban szerezte meg 1983-ban, majd felvételt nyert a Szegedi Főiskola Juhász Gyula Tanárképző intézménybe, ahol 1987. júniusában vehette át matematika-földrajz szakos tanári diplomáját. A diploma megszerzését követően még ugyanabban az évben a Petőfi Sándor Általános Iskolában matematika-földrajz szakos tanárként és napközis nevelőként helyezkedett el, s tanított 2000-ig. Négy év főállású gyermeknevelést követően visszatért a pályára és 2004-től ismét a Petőfi Általános Iskolában volt napközis nevelő egészen 2006-ig, majd egy pár hónapig 2006 és 2007-ben a Bethlen Gábor Református Általános Iskolában is részt vett a nevelési feladatokban.

A tanulást a diploma megszerzése ellenére sem hagyta abba, 2001-ben számítógép-kezelői tanfolyamot végzett el, 2005-ben pedagógus továbbképzésen vett részt, ahol a matematika tanulási zavaraival ismerkedett meg közelebbről, 2007-ben pedig pedagógusi szakvizsgát tett az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán. Emellett kereskedő vállalkozó és virágkötő tanfolyamot is elvégzett.

2008-tól dolgozott a szolnoki Munkarehabilitációs Kht-nál, a Törökszentmiklósi Polgármesteri Hivatalnál, valamint a Törökszentmiklós Térsége Többcélú Kistérségnél is, mint közfoglalkoztatási szervező. 2011-ben ismét visszakerült a Polgármesteri Hivatalhoz. Azóta is a hivatalban dolgozik és a közfoglalkoztatási programok munkaügyi feladatait látja el.

Közigazgatási vizsgáit is letette: 2013-ban az alapvizsgát, 2015-ben a szakvizsgát teljesítette.

Végtelenül tiszteletre méltó amilyen alázattal és odaadással végzi a munkáját. Lelkiismeretesen, precízen, mindig nagy odafigyeléssel dolgozik. A szakterületén biztos tudással rendelkezik és szakmai ismereteit állandóan bővíti. Szerény, kedves, mindenkivel udvarias, szolgálatkész köztisztviselő. Könnyen megtalálja a hangot bárkivel, legyen az ügyfél, munkatárs vagy vezető.

Ezúton is köszönjük munkáját, köszönjük a hivatali szolgálatban eltöltött 25 évet.

A 25 éves jubilálása alkalmából dr. Varga Imre jegyző, Markót Imre polgármester és Marsi Péter osztályvezető jókívánságai mellett vehette át a jubileumi jutalmát.

Gratulálunk és további sikeres közigazgatási szolgálatot kívánunk!

Pap Nikolett

Szóljon hozzá!