2024.04.18.
CímlapHírekOktatás

A Noé Bárkája Református Bölcsődébe augusztusban költözhetnek be a gyerekek

A Törökszentmiklósi Református Egyházközség – Törökszentmiklósi Református Oktatási Központja újabb intézménnyel bővül. 2023. augusztus 1 – én ugyanis megnyitja kapuját a Noé Bárkája Református Bölcsőde, a Kutas Bálint utca 3. szám alatt. Már a berendezések és a bútorok is a helyére kerültek.

Szeretettel várják a családok jelentkezését Törökszentmiklósról, és a környező településekről. Jelentkezni a Bethlen Gábor Reformárus Óvodában lehet. Cím: Törökszentmiklós Petőfi utca 33. A jelentkezés módjáról bővebb információ Varga Tímea tagintézményvezetőtől kérhető személyesen, vagy telefonon: +3630/212-9795.

A 400 négyzetméteres, két csoportszobás, huszonnégy gyermek gondozására alkalmas intézményre több mint 250 millió forintot nyert korábban a Törökszentmiklósi Református Egyházközség a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program pályázatán, melyhez önerőt is hozzátettek. 

A kétszintes, újépítésű, modern esztétikus bölcsődébe kiváló minőségű fejlesztő eszközöket, játékokat szereztek be. A kisgyermekek gondozása, nevelése a református keresztyén értékek mentén fog történni, azaz az elfogadás, szeretet, együttérzés nevében empatikus kisgyermeknevelők jóvoltából.

Szóljon hozzá!