2024.04.27.
CímlapCivilekHírekSport

Sportos évet szervez az Alföld Challenge

Az Alföld Challenge csapata nem tétlenkedik. Elkészítették idei évi rendezvénynaptárukat. Az első program tulajdonképpen már el is rajtolt, ez a „Valentin napi páros futás”, ami csak annyiban tér el a többi sporteseményüktől, hogy virtuális formában történik. https://docs.google.com/forms/d/1MnmrTWh3hd4vs1G7ABBzFJ3x3Nsde83xOCAo-c5VTMk/viewform?pli=1&pli=1&fbclid=IwAR2PrawNBfuagGqNv5syN4741bWl3WBbLCoq9ARh1WPkSgafFSA1csnjtU0&edit_requested=true Ezen a linken lehet regisztrálni, amiért ajándék is jár, egy egyedi Alföld Challenge érem. A táv, amit a pároknak közösen kell megtenni, 3 km. Bizonyítéknak egy futóapp fényképet kell elküldeni emailben a szervezőknek. Ha nem is romantikus, de mindenképpen egészséges Valentin napi ajándék is lehet párunknak egy ilyen meglepi.

Tavasz csalogató Hóvirág futás

Az első közösségi sporteseményük, ami már személyes megjelenést is igényel február 18 – án lesz. Ekkor második alkalommal rendezik meg a Hóvirág futást. Tavaly az igen kellemetlen időjárás ellenére is mintegy 60 fő vágott neki a kihívásnak, gyerekek felnőttek profik, amatőrök egyaránt. A gyülekező, és a rajt most is a Kossuth téren lesz, február 18 – án 15.00 órakor. Különböző távokat lehet megtenni, melyek négy útvonalon lesznek kijelölve. Ha valaki az egészet le szeretné futni, akkor 7,5 kilóméteres távra kell gyúrnia. Az útvonalak most is meglepetések lesznek. A start előtt kapja meg mindenki a térképet, de persze különböző útvonaljelzések segítik majd a futókat a tájékozódásban.

Profik, amatőrök, kicsik nagyok, családok csak bátran! Csalogassuk elő a tavaszt az Alföld Challenge csapatával közösen!

Már az V. terepakadály – futást is szervezik

És hogy kik is a szervezők? Az Alföld Challenge névvel lassan 5 évvel ezelőtt találkozhattunk először, egy új sportesemény elindítása kapcsán. A név mögött álló személyek azóta már több alkalommal is szerveztek számunkra különböző sport programokat, melyek közül a legnagyobb az Alföld Challenge terepakadályfutó verseny. Ezt idén ötödjére szervezik meg, melyre az ország számos pontjáról érkeznek a kihívásokat kedvelő sportolók. A hobbisportolók között egyre népszerűbb terepakadály futóverseny leginkább a filmekben látott katonai, harcászati kiképzőpályákhoz hasonlít, és még az időjárás is beszállhat a küzdelem nehezítésébe. Hiszen ha esik, ha fúj, ha tűz a nap, akkor is megtartják! Itt nem csak a gyorsaság számít, hanem az ügyesség, az erő és a technika! Az idei időpont szeptember 16. Emellett nem maradunk futás nélkül Szent Iván éjszakáján, halloween alkalmából, és a Mikulást is így várhatjuk!

Szóljon hozzá!