2024.04.29.
CímlapHírekÖnkormányzat

ÚJABB NYERTES PÁLYÁZATOK

A hét elején az Irányító Hatóság a TOP PLUSZ felhívásaira benyújtott pályázataink közül ismételten három pályázatunkat támogatásban részesítette.

– a helyi és térségi turizmusfejlesztés felhívásra benyújtott pályázat 400 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült, melyből a strand fogadó épülete bővül és újul meg, a meglévő gyógyászati szolgáltatások kínálata bővül

– a szociális célú városrehabilitáció felhívásra benyújtott pályázat 200 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült, melyből a Nefelejcs utca, Magyar utca és Dankó Pista utca csapadék elvezető rendszere valósul meg

– a szociális célú városrehabilitáció (ESZA+) felhívásra benyújtott pályázat 155,2 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült, mely társadalmi felzárkóztatási célra lesz felhasználva.

A két utóbbi pályázat egymással összefügg. A pályázati rendszer úgy van kialakítva, hogy társadalmi felzárkóztatás nélkül nem lehet szociális városfejlesztési célú beruházásra pályázni.

Köszönjük az Európai Uniónak és Magyarország Kormányának a támogatást.

2022-ben a TOP PLUSZ megjelent pályázati felhívásaira Törökszentmiklós Városi Önkormányzat 10 pályázatot nyújtott be, melyek közül 9 támogatásban részesült.

forrás: Markót Imre facebook oldala

Szóljon hozzá!